goedkope design plafondlampen

Steinhauer plafondlampen

Steinhauer Verlichting ontwerpt al ruim tachtig jaar lampen en verlichting in grotendeels moderne, maar ook klassieke stijlen. We vertellen wat meer over dit Nederlandse familiebedrijf dat in 1933 is opgericht en dat van vader op zoon en daarna op kleinzoon is overgegaan. We bekijken ook enkele plafondlampen die opvallen door een origineel design.

Steinhauer: het merk en de stijl

Steinhauer heeft lampen van eigen ontwerp in alle mogelijke stijlen. In de vormgeving worden de laatste trends verwerkt en de verlichting heeft altijd een afwerking van zeer hoog niveau. De stijlen variëren van klassiek tot eigentijds klassiek en van industrieel tot modern. Voor wat betreft de plafondlampen heeft verreweg het grootste deel van de modellen een modern en minimalistisch design.
De huidige directeur Mark Steinhauer en zijn ontwerpteam hebben een passie voor het maken van lampen. Men heeft hierbij innovatie hoog in het vaandel staan. Steinhauer Lighting is tegenwoordig marktleider in Nederland en exporteert ook veel naar Duitsland en België. Het bedrijf biedt een grote keuze in plafondlampen voor alle vertrekken van je huis, waaronder ook spatwaterdichte modellen voor de badkamer.

Voorbeelden van Steinhauer plafondlampen

We noemen hier enkele typen plafondlampen die eruit springen:

  • Klassieke plafondlamp Daydream: een designlamp met elegant gebogen armen van bruinkleurig staal, met drie halogeenlampjes die een prachtige, warme verlichting geven
  • Plafondlamp Peach: een moderne lamp met drie buisjes van geborsteld staal die eindigen in een glazen kelk
  • Spots LED Quatro: plafond-/wandlamp met twee verstelbare spots met een moderne, industriële look
  • Plafondlamp Stresa: deze kap in sizoflor zwart zorgt voor diffuus licht en heeft een eigentijds klassieke uitstraling

Prijzen van de plafondlampen

Bovengenoemde lampen zijn verkrijgbaar voor bedragen tussen de 100 en 200 euro. Maar goedkoper en luxer is ook mogelijk: zo betaal je ruim 20 euro voor een witte plafonnière en 850 euro voor een kristallen designlamp. De modellen worden verkocht in meer dan 150 winkels. Zo ben je in ieder geval altijd verzekerd van service bij jou in de buurt.