goedkope design plafondlampen

Philips myLiving plafondlampen

Kenmerkend voor de Philips myLiving plafondlampen is de stijl. Het design valt op door haar eenvoud, terwijl het een grootse uitstraling heeft. Uiteraard biedt de bekendste lampenproducent van de wereld de bekende LEDlampen aan voor deze modellen, waardoor niet alleen elektriciteit bespaard wordt, maar ook extra sfeer ontstaat. Dat geldt eens te meer wanneer je kiest voor een dimmend systeem. Het assortiment Philips myLiving plafondlampen is van dien aard dat er voor iedere smaak en iedere inrichting een plafondlamp te vinden is.

De Philips myLiving plafondlampen

Zo biedt de Hanglamp Philips MyLiving Clyde met zijn ronde vorm iets heel aparts dat direct in het oog valt en uiterst bescheiden en toch opvallend aanwezig is. Denk je meer aan een wat bewegende vormgeving, dan is de Hanglamp Philips MyLiving Tye Wit een mooi voorbeeld van een hanglamp die qua uitstraling een gevoel van vrijheid biedt. Het gondelachtige model doet het beslist goed boven een mooie ovale tafel. Voor de wat strakkere inrichting kan de Hanglamp Philips MyLiving Boyne met zijn half ronde vorm helpen om het interieur wat speelser te maken. Terwijl de Hanglamp Philips Instyle / MyLiving / Roomstylers Darius LED Chroom eveneens perfect in zo’n interieur past door zijn strakke afwerking en zijn 8 lampen. Absoluut ideaal voor boven een kamertafel waar veel gelezen wordt of waar kinderen huiswerk maken.

Goed geld voor een mooie lamp

Bij de aankoop van een nieuwe plafondlamp spelen naast de vormgeving ook de prijs en de levensduur een belangrijke rol. Een lamp die binnen 2 jaar uit de mode is en als ouderwets gezien wordt, is van een ander gehalte dan een lamp die door zijn tijdloos design opvalt. Voor de Philips myLiving plafondlampen geldt dat ze wat betreft prijs absoluut concurrerend zijn en dat de meeste een tijdloos design koppelen aan schoonheid. Het prijsscala ligt tussen 50 en 350€, waarbij een groot deel van de plafondlampen tussen 100 en 200 euro kost. Daarmee is er voor iedere beurs iets te vinden.